ceg
Cégtörténet

ThyssenKrupp Silco-Inox Rozsdamentes Acél Szervízközpont, a ThyssenKrupp Stainless International teljes jogú leányvállalata, 1993-ban kezdte meg működését – elsőként Kelet-Közép Európában.

Földrajzi elhelyezkedése, a vállalat székhelye Kelet-Közép Európa szívében, kedvező infrastrukturális kapcsolódása a legfontosabb autóutakhoz biztosítja, hogy a régió legtöbb országát könnyedén el tudjuk érni.

A hosszanti és kereszt irányú darabolásra alkalmas gépparkunknak, a csiszolásra és Scotch Brite felület kialakítására szolgáló berendezéseinknek köszönhetően tud Szervízközpontunk eleget tenni Vásárlóink valamennyi igényének.
Gépkezelőink követelményekhez igazodó szaktudása, gépeink sokrétűsége rejti annak titkát, hogy miért tudjuk gyorsan, rövid határidőn belül teljesíteni a Vásárlók megrendeléseit. Ügyfeleink magas minőséget és szigorú normáknak való megfelelést várnak el vállalatunktól. Ennek érdekében gépparkunk technológiáját folytonosan frissítjük, szakembereinket képzéséről naprakészen gondoskodunk.

 

További információ

Letölthető katalógus

tk_katalogus2